Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
White satin lehtikaali

White satin lehtikaali

Arvio: 0/5
Vaaleasta porkkanasta, tummanvihreästä lehtikaalista ja mustista linsseistä saat kiinnostavan annoksen.

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

400 g White satin porkkanaa
2 rkl Apetit-rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
2 lehteä lehtikaalia
2 dl käyttövalmiita linssejä
 
Tarjoiluun:
vegemajoneesia tai sipuli-kermaviilikastiketta
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Suojaa uunipannu leivinpaperilla. Pese porkkanat ja lohko ne kulhoon. Sekoita joukkoon loraus kasviöljyä ja mausta. Kaada seos uunipannulle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Lisää uunipannulle kypsät linssit. Leikkaa lehtikaalista lehtiruodit pois ja revi lehdet pienemmiksi. Järjestä uunipannun kulmaan tilaa lehtikaalille.

Jatka kypsentämistä noin 5 minuuttia, kunnes linssit ovat kuumia ja lehtikaali rapeaa. Sekoita ja annostele lautasille. Herkuttele kastikkeen kera.

Vinkki! Tee itse vegemajoneesi vegemajoneesi.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000