Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Vuohenjuustoa ja porkkanatagliatellea

Vuohenjuustoa ja porkkanatagliatellea

Arvio: 0/5

Saat annoksesta värikkäämmän käyttämällä erivärisiä porkkanoita, esimerkiksi oransseja ja keltaisia.

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktovegetaarinen
Sisältää pähkinää

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

500 g porkkanaa
2 valkosipulin kynttä
2 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä tai muita pähkinöitä
3 rkl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
ripaus suolaa
mustapippuria
1 ruukku tuoretta minttua tai basilikaa silputtuna
150 g pehmeää vuohenmaitojuustoa (chavroux)
tilkka mantelimaitoa
1 rkl balsamicoa
 
Tarjoiluun:
pistaasipähkinää
muutama siivu omenaa
 
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese ja kuori porkkanat ja suikaloi ne kuorimaveitsellä tai juustohöylällä leveiksi nauhoiksi. Silppua valkosipulinkynnet.

Paahda pähkinöitä kevyesti kuivalla pannulla ja rouhi ne.

Kuumenna kasviöljy ja lisää porkkanasuikaleet ja valkosipulisilppu. Kuumenna pari minuuttia niin, että porkkanasuikaleet pehmenevät. Mausta seos sitruunamehulla, suolalla, mustapippurilla ja yrttisilpulla.

Annostele ainekset lautasille. Notkista vuohenmaitojuusto sekoittamalla joukkoon haarukalla tilkka mantelimaitoa ja lusikoi seos annoksiin kastikkeeksi. Viimeistele annos balsamicolla, pähkinöillä ja muutamalla omenalohkolla ja nauti!

Vinkki! Jos haluat annoksesta ruokaisamman, voit korvata osan porkkanoista spaghetilla tai lisätä joukkoon esimerkiksi kikherneitä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000