Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Vispipuuro

Vispipuuro

Arvio: 4/5
Perinteinen jälkiruoka syntyy puolukoista ja mannaryyneistä. Maistuu myös välipalana.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 l vettä
1,5 dl mannaryynejä
1,5 dl sokeria
1 ps (200 g) Apetit Puolukoita
 
Tarjoiluun:
1 dlmantelimaitoa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Laita kattilaan vesi ja jäiset puolukat. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää sokeri ja mannaryynit hyvin vispilällä sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 5–10 min välillä sekoittaen. Jäähdytä puuro laittamalla kattila kylmään veteen. Vispaa hieman jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi. Tarjoa mantelimaidon kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000