Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Veriletut

Veriletut

Arvio: 4/5
Veriletut ovat varsinaista kotivararuokaa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta, 12 isoa lettua
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

5 dlnaudan verta
5 dl maitoa (tai 4 dl maitoa ja 1 dl maustamatonta jogurttia)
3 dl ruisjauhoja
1/2 ps (à 200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
1 rkl Apetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™
2kananmunaa
1 1/2 tlsuolaa
1 tlvalkopippuria rouhittuna
1 tlmeiramia
 
Tarjoiluun:
1 psApetit Kotimainen Puolukoita
2 rkl sokeria

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita keskenään veri, maito ja jauhot. Anna taikinan turvota vartti.

Kuullota sipulikuutiot paistinpannulla rypsiöljyssä.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista seoksesta suuria lettuja rypsiöljyssä keskilämmöllä. Tarjoa kevyesti survotun ja sokeroidun puolukan kanssa.

Vinkki! Käytä gluteenittomiin lettuihin ruisjauhon sijaan 1 1/2 dl tattarijauhoa + 1 1/2 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta)

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000