Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Vegepitat

Vegepitat

Arvio: 0/5
Valmistusaika: Yli 1 tunti
6 annosta
Vähälaktoosinen
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 psApetit Kasvisjauhispyöryköitä
Apetit-rypsiöljyä
babypinaattia
6pitaleipää
 
Pikkelöity punasipuli:
1 dlvalkoviinietikkaa
2 rklruokosokeria
1 tlsuolaa
2 rklvettä
1punasipuli ohueksi suikaloituna
 
Punakaalicoleslaw:
½punakaali suikaloituna
1omena (Granny Smith) karkeana raasteena
1½ dlvegaania majoneesia
1limen mehu
suolaa ja pippuria maun mukaan
 
Etikkakurkut:
palakurkkua
2 rklriisiviinietikka

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pikkelöity punasipuli: Kiehauta liemiainekset ja kaada lämmin liemi sipulisuikaleiden päälle. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. Sipulit ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Punakaalicoleslaw: Lisää kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.

Etikkakurkut: Huuhtele ja viipaloi kurkku. Lisää sekaan riisiviinietikka ja sekoita. Anna maustua hetki.

Kuumenna tilkka kasviöljyä paistinpannulla. Kuumenna siinä kasvisjauhispyörykät. Täytä pitaleivät kasvisjauhispyöryköillä, babypinaatilla, kaalisalaatilla, pikkelöidyllä punasipulilla ja etikkakurkuilla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000