Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Valkosuklaa-puolukkacookiet

Valkosuklaa-puolukkacookiet

Arvio: 5/5
Valkosuklaa-puolukkacookiessa on makeaa ja kirpeää sopivassa suhteessa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
10 kpl
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

100 g margariinia huoneenlämpöisenä
1½ dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1½ dl kaurahiutaleita
1 tl kardemummaa
½ tl leivinjauhetta
1/2 ps (à 200 g)Apetit Kotimainen Puolukkaa
50 g valkosuklaata karkeana rouheena
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Vaahdota margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää seos rasva-sokerivaahtoon. Sekoita joukkoon puolukat ja valkosuklaa.

Nosta taikinasta kahdella ruokalusikalla väljästi palloja leivinpaperille uunipellille. Paina taikinapalloja kevyesti. Paista 200-asteessa 10-13 minuuttia. Nosta keksit ritilälle jäähtymään, niin rapeus säilyy.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000