Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Välimerenpiirakka

Välimerenpiirakka

Arvio: 0/5

Värikäs piirakka on raikas tarjottava! Ja helppo säilytyksen suhteen. Paista pohja ja täytä vasta juuri ennen tarjoilua.

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika: ½ - 1 tunti
6 annosta
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Pohja:
 
2 dlvehnäjauhoja
1 dlkaurayynejä
1/2 tlsuolaa
1 tlleivinjauhetta
1/2 dlApetit-rypsiöljyä
1 dlvettä
 
Täyte:
1 pktlaadukasta fetaa
200 gturkkilaista jogurttia
mustapippuria
suolaa
 
Vuokaan:
voita tai leivontamargariinia
 
Päälle:
7kirsikkatomaattia
10 cm palakurkkua pieninä kuutioina
1 rklApetit-rypsiöljyä
1/2punasipuli ohuina viipaleina
n. 6oliivia viipaloituna
tuoreita basilikan lehtiä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään kulhossa. Voitele piirasvuoka. Painele taikina voideltuun piirakkapohjaan. Pistele pohja haarukalla ja paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä.

Työstä fetapala pieniksi muruiksi. Sekoita jogurtti, noin 4/5 fetasta, kasviöljy sekä suola ja pippuri keskenään kulhossa. Levitä seos pohjalle.

Jaa kasvikset piiraspohjan päälle. Ripottele viimeiseksi päälle loput fetamurut sekä basilikanlehdet.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000