Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Uunipaahdetut porkkanat ja tahini-jogurttidippi

Uunipaahdetut porkkanat ja tahini-jogurttidippi

Arvio: 0/5
Kokoa paahdetusta porkkanasta ja granaattiomenoista värikäs juuresannos.

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika: ½ - 1 tunti
2-3 annosta
Laktoositon
Maidoton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

500 g porkkanaa
2 rkl Apetit-rypsiöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria
 
Kastike:
200 g soijajogurttia
½ dl tahinia
1 rkl sitruunamehua
¼ tl suolaa
ripausmustapippuria
 
Lisäksi:
kourallinen granaattiomenan siemeniä
korianteria
mustapippuria
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese ja kuori porkkanat ja pilko ne pitkiksi soiroiksi.

Kaada porkkanat uunivuokaan tai leivinpaperilla vuoratulle pellille. Lisää kasviöljy ja mausteet. Sekoita ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Valmista jogurttikastike sekoittamalla kaikki ainekset kulhossa. Anna tekeytyä hetken jääkaapissa.

Lisää granaattiomenan siemenet ja silppua porkkanoiden päälle korianteria ja pähkinöitä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000