Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Uunilohi ja tillimajoneesi

Uunilohi ja tillimajoneesi

Arvio: 0/5
Uunikalaa ja nopea tillimajoneesi - helppoa ruokaa arkeen ja juhlaan.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

¾ dl majoneesia
1 dlkermaviiliä
nipputilliä hienonnettuna
½sitruunan mehu
ripaussuolaa
 
Tarjoiluun:
1 kpl lohta fileenä (*
2 prk (à 350 g)Apetit Perunamuusia
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä noin 1 tunti.

Laita lohifilee voideltuun uunivuokaan tai reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Valmista tällä välin perunamuusi pakkauksen ohjeilla.

Tarkista kalan kypsyys ja tarjoa tillimajoneesin ja perunamuusin kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000