Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Uunietanat

Uunietanat

Arvio: 5/5
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 tlketanoita
30 g voileipämargariinia tai voita
1/3 ps (à 200 g) dlApetit Kotimainen Sipulikuutiota
2 valkosipulinkynttä
kourallinenpersiljaa silputtuna
parmesanjuustoraasteetta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Valuta liemi etanoista ja jaa ne etanapannun syvennyksiin tai pienen, uunin kestävän keraamisen astian pohjalle.

Kuumenna nokare rasvaa pannulla ja ruskista sipulikuutiot siinä kevyesti.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää ne, loppu rasva sekä persiljasilppu pannulle. Anna rasvan sulaa ja lusikoi seos etanoiden päälle. Jaa päälle parmesanjuusto. Kypsennä etanoita 250-270-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Varo etteivät etanat pala.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000