Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Uppomunat, savukala ja papu-paprikalisäke

Uppomunat, savukala ja papu-paprikalisäke

Arvio: 3/5
Uppomunat eli Eggs Benedict on monen herkku. Ja kananmuna muodossa tai toisessa maistuu kalan kanssa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

4kananmunaa
2 rklvalkoviinietikkaa
 
Papu-paprikalisäke:
1 rklNeito rypsiöljy Mustapippuri™
1 paprika
1 ps (200 g)Apetit Papuja
 
Tarjoiluun:
ripauspaprikajauhetta tai cayennenpippuria
suolaa
mustapippuria
1/3 (à noin 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifileetä tai
150 gApetit Perinteinen Graavikirjolohta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese paprika, poista kanta ja siemenkota ja leikkaa paprika renkaiksi. Kuumenna paistinpannulla tilkka rypsiöljyä ja paista paprikarenkaat siinä kypsiksi. Lisää pannulle jäiset pavut ja jatka kuumennusta, kunnes ne ovat kuumia ja kypsiä.

Kuumenna noin kymmenen senttimetrin korkuinen vesimäärä laakeassa paistokasarissa. Lisää joukkoon viinietikka ja kiehauta. Riko munat yksitellen pieneen astiaan ja valuta varovasti kiehuvaan veteen. Keitä vajaat kaksi minuuttia. Nosta munat lisäysjärjestyksessä vedestä reikäkauhalla. Tarkista kypsyys kevyesti sormella painaen. Jatka halutessasi keittämistä hetki. Nosta kypsät uppomunat lautaselle papujen päälle. Mausta ja herkuttele savukalan kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000