Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Tortelliinivuoka

Tortelliinivuoka

Arvio: 0/5
Vatsa täyttyy muhkean täyteläisestä äyriäis-tortelliini paistoksesta, jossa pinaatti ja muskottipähkinä viimeistelevät maun.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Vähälaktoosinen
Sisältää kananmunaa
Sisältää pähkinää

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 rs (à 250 g) tortelliinituorepastaa tomaatti- tai juusto-basilikatäytteellä
1 rs (à 170 g) Apetit Isoja Katkarapuja
1 tlksimpukoita
 
Kastike:
3 kananmunaa
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
5 dl maitoa
1 tl suolaa
2 tl pizzamaustetta
1 tl mustapippuria
kourallinen muskottipähkinää
1 dl mozzarellajuustoraastetta
 
Vuokaan:
1 rkl margariinia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä tortelliinit pakkauksen ohjein. Kaada keitinvesi vesi pois.

Voitele laakea uunivuoka. Sekoita vuoassa keskenään pasta tai kasvis-pastaseos ja valutetut äyriäiset.

Sekoita kastike ja kaada se uunivuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa tunti, kunnes munamaito on hyytynyt.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000