Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Tonnikalapasta

Tonnikalapasta

Arvio: 4/5
Tomaattinen tonnikalapasta maustetaan fetajuustolla vastustamattoman herkulliseksi.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Vähälaktoosinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 prk (200 g) fetajuustoa kuutioituna
1 tlk (185/140 g)tonnikalaa kasviöljyssä
1 ½ dl valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
1 ps (300 g) Apetit Aurinkokasviksia
3 dlkypsää pastaa
kourallinenoreganoa tai basilikaa
1 tlmustapippuria
 
Tarjoiluun:
1 dl parmesanjuustoa raastettuna
1/2 ruukkusalaattia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Valuta liemi pois juustokuutioista ja tonnikalasta. Kaada tomaattimurska, puolet juustokuutioista ja kasvissekoitus paistokasariin. Mausta yrteillä ja mustapippurilla. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä hiljalleen seosta silloin tällöin sekoitellen noin 10 minuuttia. Lisää kypsä pasta ja tonnikala kuumentamisen loppuvaiheessa.

Ripottele loput juustokuutiot valmiin ruoan pinnalle. Raasta päälle parmesanjuustoa ja nauti vihersalaatin kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000