Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Tomaatti-parmesaani-perunamuusi

Tomaatti-parmesaani-perunamuusi

Arvio: 4/5
Perunamuusi on helppo tuunata monella tavalla
Valmistusaika: alle ½ tuntia
8 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 prk (350 g) Apetit Perunamuusia
1dl aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
1 dl parmesaaniraastetta
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Repäise kansi pois ja lisää 1,5 dl vettä. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia. Sekoita ja anna lämmön tasaantua hetki ennen tarjoilua.

Tuunaa Apetit perunamuusia lisäämällä valmiin muusin joukkoon:

- Neito rypsiöljyssä™ kuullotettua purjoa

- paahdettua sipulirouhetta ja sinappia

- hienonnettuja yrttejä, esimerkiksi basilikaa ja tilliä

- pestokastiketta

- piparjuurituorejuustoa nokareina

- raastettua sitruunan kuorta ja tilkka sitruunamehua

- chiliä ja chilikastiketta

- Neito rypsiöljyssä™ ja sokerissa kuullotettua omenaa ja sipulia

- pinaattia

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000