Resepti

Tofupihvit ja Muurikka-kasvikset

Arvio: 2.8 / 5

Tofu on soijasta valmistettua eli se sopii Muurikka-kasvisten kera myös kasvisruokailijoille.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton
Tofupihvit ja Muurikka-kasvikset

Ainekset

1pktmaustamatonta tofua
Marinadi
0,5sitruunan mehu
2rklsoijakastiketta
1rklseesamiöljyä
1rklfariinisokeria
1rklraastettua tuoretta inkivääriä
0,5tlsuolaa
1tlrouhittua mustapippuria
1rklNeito Rypsiöljyä™
Tarjoiluun
1pssApetit Muurikka-kasvikset BBQ 500 g
1rkltuoretta korianteria

Valmistusohjeet

1. Viipaloi tofu. Sekoita kaikki marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi tofuviipaleiden päälle ja anna maustua muutama tunti tai seuraavaan päivään jääkaapissa.

2. Ota tofuviipaleet marinadista ja voitele ne kasviöljyllä. Grillaa viipaleet molemmilta puolilta kauniin värisiksi. Kuumenna samalla tilkka kasviöljyä muurikassa. Lisää kasvikset ja paista ne kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa tofupihvit Muurikka-kasvisten kanssa. Koristele yrteillä.