Resepti
Tofu-hunajakasvikset
Arvio: 4 / 5
Maukas kasvisruoka helposti ja nopeasti Muurikalla.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
200 | g | tofua |
2 | rkl | soijakastiketta |
1 | tl | mustapippuria |
1 | pss | Apetit Muurikka-kasviksia Hunajainen (á 500 g) |
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | rkl | tuoretta korianteria silputtuna |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | limetti |
Valmistusohjeet
1. Suikaloi tofu ja pane suikaleet kulhoon. Valuta kastike päälle, ripottele rouhittua mustapippuria joukkoon ja sekoita kevyesti. Anna maustua 30–60 minuuttia. Paista kasvikset pienessä öljytilkassa Muurikassa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Siirrä kypsät kasvikset Muurikan laidalle tai lautaselle odottamaan. Lisää öljyä ja kaada tofupalat kuumaan Muurikkaan. Paista rapeiksi ja kuiviksi. Sekoita kasvikset joukkoon. Silppua tuoretta korianteria päälle ja ripottele limetin lohkot päälle.