Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Thai kasvis-katkarapukeitto

Thai kasvis-katkarapukeitto

Arvio: 4/5
Makeaa ja tulista, äyriäisiä ja kasviksia, pannun kautta keittoon – siitä syntyy helposti thairuoka, joka viimeistellään rouheilla pähkinöillä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Sisältää pähkinää

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 ps (300 g) Apetit Maalaiskasviksia
1 ps (200 g) Apetit Herne-maissi-porkkana
1 kalaliemikuutio
7 dl vettä
½ dl makeaa ja vahvaa chilikastiketta
1 dl valutettua kurpitsasalaattia tai kurpitsapikkelsiä
1/2 rs (à 400 g) Apetit Katkarapuja liemessä
1 rkl soijakastiketta
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
½ dl paahdettuja suolapähkinöitä rouhittuna
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy ja lisää kasvikset. Kuumenna kasvikset niitä koko ajan sekoitellen. Lisää murennettu kalaliemikuutio, vesi, chilikastike ja valutetut kurpitsakuutiot. Mausta ja keitä 5 minuuttia. Lisää katkaravut ilman lientä. Kiehauta, tarkasta maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Ripottele pähkinärouhe pinnalle.

Vinkki! Käytä paahdettujen suolapähkinöiden tilalla paahdetuja, rouhittuja manteleita.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000