Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Teriyakikalaa ja kaalia

Teriyakikalaa ja kaalia

Arvio: 0/5
Varhaiskaali on hauska lisäke grillatulle kalalle.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 kgApetit Kirjolohifilee (*
2 rklNEITO™ -rypsiöljyä
8kaalisiivua
1 rklteriyakisiirappia
1 tlsormisuolaa
1 rklbalsamicosiirappia
 
Tarjoiluun:
1 1lpunaista chiliä silputtuna
1 rklseesaminsiemeniä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Lorauta parilalle tilkka rypsiöljyä. Leikkaa kirjolohifileestä annospaloja ja pujoita ne varrastikkuihin. Pariloi kirjolohifileevartaat keskilämmöllä kypsäksi. Nosta parilalle myös neljä reilua kaalisiivua.

Mausta kalavartaat teriyakisiirapilla ja sormisuolalla. Nosta kaalisiivut lautaselle ja lorauta balsamicosiirappia niiden päälle.

Ripottele päälle haluamasi määrä punaista chiliä silputtuna. Paahda parilalla kourallinen seesaminsiemeniä ja siroittele kalan päälle.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000