Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat

Arvio: 3/5
Täytetyt paprikat voit tehdä uunissa tai grillissä.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Vähälaktoosinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

4 paprikaa
 
Täyte:
1 dl vettä
1 ps (300 g) Apetit vihannes-riisisekoitusta
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 pkt (400 g) paistijauhelihaa
2 rkl soijakastiketta
½ tl inkivääriä
½ tl mustapippuria
2 rkl fariinisokeria
1 prk ananasmurskaa
 
Päälle:
1 dljuustoraastetta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Repäise uunivuoan pohjalle pala leivinpaperia. Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta se. Lisää jäinen vihannes-riisisekoitus. Keitä seosta neljä minuuttia.

Kuumenna kasviöljy paistinpannulla. Lisää jauheliha ja ruskista se kauniin ruskeaksi. Lisää pannulle mausteet, fariinisokeri ja ananasmurska. Lisää joukkoon vihannes-riisisekoitus. Sekoita ja tarkista maku.

Huuhdo paprikat, halkaise pituussuunnassa ja poista siemenet. Aseta paprikanpuolikkaat uunivuokaan, jaa täyte paprikakuppeihin.

Ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä uunissa noin 20 minuuttia, kunnes juusto on kullanruskeaa.

Vinkki! Jos kypsennät paprikat grillissä, älä halkaise paprikoita. Poista kanta ja täytä paprikat ja grillaa tasaisesti grillissä käännellen.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000