Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Täytetyt kesäkurpitsat

Täytetyt kesäkurpitsat

Arvio: 4/5
Kesäkurpitsaa herkullisella sipuli-tomaattitäytteellä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 kesäkurpitsaa
1 rklNeito Rypsiöljyä™
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen -sipulikuutioita
2 dltomaattimurskaa
1/2 dl ranskankermaa
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
 
Päälle
kourallinenruohosipulia
1 dljuustoraastetta
1 rasia (170/400 g)Apetit Punaravunpyrstöjä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Puolita kesäkurpitsat pituussuunnassa, koverra pois pehmeä keskusta ja kypsennä kesäkurpitsoja mikroaaltouunissa viitisen minuuttia.

Kuumenna kasviöljy paistinpannulla. Kuullota sipulikuutiot siinä kypsiksi. Lisää pannulle tomaattimurska, ranskankerma, valkosipuli ja mausteet. Älä kuumenna täytettä enää ettei se juoksetu. Täytä kesäkurpitsan puolikkaiden syvennykset sipuli-tomaattiseoksella. Jaa päälle punaravunpyrstöt. Silppua päälle ruohosipulia ja ripottele päälle juustoraastetta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes kesäkurpitsat täytteineen ovat kuumentuneet ja juusto saanut kauniin värin.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000