Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Täytetyt kalafileet

Täytetyt kalafileet

Arvio: 4/5
Kotimaista siikaa mehevällä kasvis-pähkinätäytteellä.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Gluteeniton
Sisältää pähkinää

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

alumiinifoliota
600 g siikafileetä
1 tl suolaa
3/4 tl rouhittua mustapippuria
 
Täyte:
½ ps (à 250 g) Apetit Kotimaisia Porkkanaviipaleita sulatettuna
3/4 dl rouhittuja pähkinöitä
1 dl purjoviipaleita
1 ruukku tuoretta minttua silputtuna
1 tl sitruunapippuria
1/2 dl juoksevaa margariinia tai voisulaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Repäise alumiinifoliosta 2 isoa palaa. Jaa puolet kalafileistä foliopalojen päälle nahkapuoli alas päin. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä porkkanaviipaleet, pähkinärouhe, purjoviipaleet ja tuore minttusilppu kalafileiden päälle. Mausta täytteen aineet sitruunapippurilla ja valuta raidat juoksevasta margariinista tai voisulasta päälle. Aseta loput, suolatut ja pippuroidut kalafileet täyteen päälle nahkapuoli ylöspäin. Sulje paketit tiiviisti. Kypsennä keskilämpöisessä grillissä noin 20 minuuttia. Käännä paketteja pari kertaa kypsymisen aikana.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000