Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Tapenade-kuharullat

Tapenade-kuharullat

Arvio: 0/5
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

6tasakokoista kuhafileetä (*
Tapenade:
200 g kivettömiä oliiveja
4 rkl oliiviöljyä
2 tl sitruunamehua
1/2 tl mustapippuria
 
Kypsentämiseen ja kastikkeeksi:
5 dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 dl valkoviiniä
2 rkl Neito-rypsiöljyä
2 rkl vehnäjauhoja
0,5 dl ruokakermaa
 
Tarjoiluun:
1 pss (700 g)Apetit Kukkakaali-parsakaaligratiinia
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Laita ensinnä gratiini uuniin ja kypsennä sitä 225-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

Valuta oliivit, mittaa kaikki aineet tehosekoittimen kulhoon, jauha tasaiseksi tahnaksi.

Levitä kalafileet leikkuulaudalle. Sivele päälle tapenade ja kääri rullalle. Kiinnitä rullat cocktail-tikulla. Laita vesi ja liemikuutio laakealle paistinpannulle ja anna kiehahtaa. Alenna lämpöä ja lisää valkoviini. Laita kuharullat varovasti pannulle ja anna kypsyä liemessä 10-15 minuuttia fileiden paksuudesta riippuen. Nosta kypsät rullat pois liemestä lautaselle ja siivilöi liemi kulhoon. Pidä kalat lämpimänä uunissa.

Sulata margariini pannulla ja ripottele päälle vehnäjauhot. Kypsennä jauhoja hetki, mutta älä anna niiden tummua. Lisää kalalientä vähin erin koko ajan sekoittaen. Lopuksi lisää ruokakerma ja anna kiehahtaa. Siirrä kalarullat takaisin liemeen tai laita tarjoiluvadilla ja kaada liemi päälle. Koristele tillisilpulla ja tarjoa kasvisgratiinin kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000