Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Suutarintyttären lohi

Suutarintyttären lohi

Arvio: 3/5
Joulun kalapöydän silakkaherkku.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
10 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

400 g Silakkafileitä (*
2 rkl suolaa
 
Purkkiin:
1 pieni sipuli
 
Etikkaliemi:
1 dl vettä
½ dl etikkaa
½ dl sokeria
5 kokonaista maustepippuria
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ripottele suola silakkafileiden päälle, peitä astia ja anna maustua jääkaapissa vuorokauden. Kuori ja silppua sipuli. Mittaa liemiaineet kattilaan ja kiehauta. Jäähdytä liemi. Huuhtele suolatut silakkafileet kylmällä vedellä, repäise nahka pois ja pane fileet sipulikuutioiden kanssa kerroksittain lasipurkkiin. Kaada kylmä liemi päälle, sulje purkki ja laita jääkaappin. Anna maustua 1–2 vuorokautta ennen tarjoilua. Tarjoa joulun kalapöydässä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000