Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Suutarinlohi

Suutarinlohi

Arvio: 4/5
Suutarinlohi on näyttävä juhlaruoka mutta myös arkiherkku.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

400 g Silakkafileitä (*
3/4 rkl karkeaa suolaa
1 sipuli tai punasipuli
1 laakerinlehti
10 maustepippuria
 
Liemi:
2 dl vettä
1 dl etikkaa
1/2 dl sokeria
 
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ripottele suola silakkafileille ja anna fileiden olla yön yli jääkaapissa. Rullaa silakkafileet lasitölkkiin. Jaa päälle rouhitut pippurit ja hienonnettu sipuli. Sekoita liemen ainekset ja jatka sekoittelua, kunnes sokeri on sulanut. Lisää lientä tölkkiin, kunnes se peittää kalarullat. Anna tekeytyä kylmässä 1-2 vuorokautta. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa tai ruisleivällä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000