Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Sitruuna-valkosipuli vartaat kirjolohesta ja äyriäisistä

Sitruuna-valkosipuli vartaat kirjolohesta ja äyriäisistä

Arvio: 0/5
Raikkaan sitruunaiset vartaat valmistuvat vaivatta!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
2 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

400 g Apetit Valkokatkaravunpyrstöjä (170g rapuja)
1 Apetit Kirjolohifilee (*
1 kplsitruunaa (lohkottuna)
 
Marinadi
1/2 dl Apetit- tai Neito™ rypsiöljyä
1/2 sitruunan mehu
2 rkl hunajaa
1/2 tlvalkopippuria rouhittuna
2 kynttävalkosipulia silputtuna
 
Tarjoiluun
2 rkllehtipersiljaa
2 rklaiolia
1 ps (à 500 g)Apetit Muurikka-kasvikset BBQ
 
 
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita marinadi. Paloittele kirjolohifilee kulhoon, lisää valutetut äyriäiset ja kaada joukkoon marinadia. Anna marinoitua jääkaapissa puolisen tuntia.

Leikkaa sitruunasta lohkoja tai siivuja. Kokoa kirjolohesta, äyriäisistä, sitruunasta ja parsakaalista vartaat. Pariloi tarjolle Muurikka-kasvikset ja grillaa vartaat kypsäksi keskilämmöllä, niitä grillauksen aikana marinadilla valellen.

Silppua valmiille vartaille lehtipersiljaa. Tarjoa vartaat aiolin ja Muurikka-kasvisten kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000