Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Sitruuna-tillivartaat ja sitruuna-pinaattihöystö

Sitruuna-tillivartaat ja sitruuna-pinaattihöystö

Arvio: 5/5
Inspiroiva pinaatti-sitruuna-kotijuustolisäke innostaa kokoamaan näyttävät vartaat kaverikseen.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 Apetit Kirjolohifilee (*
suolaa
mustapippuria
1/2 munakoiso
kirsikkatomaattia
 
Grilliritilälle:
Apetit-rypsiöljyä
 
Lisäkkeeksi:
1 pstuoretta pinaattia
1sitruunan raastettu kuori ja mehu
1/2 tlsormisuolaa
1 dlkuutioitua kotijuustoa
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa kalafilee nahattomaksi ja kuutioi reiluiksi paloiksi. Mausta kala suolalla ja mustapippurilla. Kuutioi myös munakoiso. Pujottele kala- ja munakoisokuutiot sekä tomaatit varrastikkuihin.

Sipaise grilliritilälle kasviöljyä ja grillaa vartaat siinä kypsäksi. Aseta ritilälle kuumuutta kestävä pannu ja höyrytä pinaattia siinä muutama minuutti. Kuutioi joukkoon kotijuusto ja kuumenna. Mausta sitruunankuorella, sitruunamehulla ja sormisuolalla.

Voit kypsentää kalan myös uunissa +225 °C:essa n. 15 min. Anna kypsennetyn fileen vetäytyä hetki ennen tarjoiua.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000