Resepti

Sipulipiirakka

Arvio: 3.8 / 5

Piirakka sipulista ja raejuustosta – helppoa ja niin hyvää!

Valmistusaika:

Annosmäärä: 10 annosta

Sipulipiirakka

Ainekset

1pktpakastettua piirakkataikinaa (400 g)
1pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita (200 g)
1rklöljyä
2prkraejuustoa
3kananmunaa
Tarjoiluun
1pktsavulohisalaattia

Valmistusohjeet

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja painele piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Pistele pohja haarukalla. Paista pohjaa 225 °C:ssa 10 minuuttia. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja kuullota sipulikuutiot. Sekoita raejuusto, kuullotetut sipulit ja kananmuna tasaiseksi seokseksi. Kaada täyte piirakkapohjalle ja jatka paistamista 225 °C:ssa vielä 30 minuuttia.