Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Sinappikirjolohi

Sinappikirjolohi

Arvio: 0/5
Sinapissa haudutettu lohi maistuu perunoiden ja salaatin kera.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Karppaajalle
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

600 g kirjolohifileetä
2 rklNeito Rypsiöljyä™
1 rkl Dijon-sinappia
2 dl kuohukermaa
1 tl suolaa
Tarjoiluun:
1 ps (300 g) Apetit Sadonkorjuukasviksia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi ja paista ne paistinpannussa rypsiöljyssä molemmin puolin. Sekoita sinappi ja suola kermaan ja kaada pannuun. Keitä nestettä haihduttaen niin, että kerma sakeutuu kastikkeeksi. Tarjoa höyryävien kasvisten ja salaatin kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000