Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Siikamurekepihvit sekä kylmä kapriskastike

Siikamurekepihvit sekä kylmä kapriskastike

Arvio: 5/5
Apetit Siikamurekepihvit sisältävät runsaasti proteiinia. Jos valmistat lisukkeeksi vielä papusalaatin, syntyy karppaajan toiveannos! Kyytipojaksi voi toki lämmittää perunamuusinkin.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 pkt (à 240 g) Apetit Siikamurekepihvejä
Vihreä papusalaatti:
1 ps (200 g) Apetit Papuja
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
½ sitruuna mehu (raasta kuori talteen ennen mehun puristamista!)
1 tlsuolaa
1 tlroseepippuria
½ dl lehtipersiljaa silputtuna
 
Kylmä kapriskastike:
2 dl laktoositonta kermaviiliä tai ranskankermaa
1 dl tilliä hienonnettuna
1 rkl kapriksia hienonnettuna
1 pieni punasipuli hienonnettuna
1 sitruunan kuori
½ sitruunan mehu
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
 
Tarjoiluun
2 prk (à 350 g) Apetit Perunamuusia
tai
2 ps (à 300 g) Apetit Papusekoitusta
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kalapihvit ja perunamuusi pakkausten ohjeen mukaan tai valmista halutessasi muusin sijaan lisukkeeksi papusalaatti. Valmista kylmä maustekastike sekoittamalla kermaviilin tai ranskankerman joukkoon tilli, kaprikset, punasipuli sekä sitruunan kuoriraaste ja mehu. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoile perunamuusin tai papusalaatin kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000