Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Sienestäjän papuhöystö

Sienestäjän papuhöystö

Arvio: 4/5
Parmesanilla maustetut siitakesienet ja pavut maistuvat grillipihvien kera.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rkl Neito Rypsiöljyä™
2 valkosipulinkynttä
1 rasia (100 g) siitakesientä
2 ps (á 200 g) Apetit Papuja tai
1 ps (300 g)Apetit Papusekoitusta
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
50 g parmesanjuustoa
 
Tarjoiluun:
4Apetit Kasvispihviä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna rypsiöljy muurikka- tai wokpannulla. Pilko pannulle valkosipulinkynnet. Lisää sienet. Kypsennä seosta sitä samalla sekoitellen viitisen minuuttia. Lisää pavut ja kuumenna. Mausta, viimeistele parmesanjuustolastuin ja tarjoa pihvin kera.

Vinkki! Voit käyttää myös

1 ps (300 g)|Apetit Papusekoitusta

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000