Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Sekahedelmäkiisseli vaniljamoussella ja popcornilla

Sekahedelmäkiisseli vaniljamoussella ja popcornilla

Arvio: 0/5
Vegejälkiruoka tehdään vaniljalla maustetulla jogurtilla ja koristellaan popcornilla. Raikasta herkkkuhetki puolukalla.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 l vettä
400 g sekahedelmiä
1 dl sokeria
1 kanelitanko
1 vaniljatanko
0,5 dl perunajauhoja
2 dl vettä
 
Tarjoiluun:
3 prksoijajogurttia
1 tlvaniljasokeria
1 dlpopcornia
 
Tarjoiluun:
1 dlApetit Kotimainen Puolukkaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä sekahedelmät sokerilla ja kanelitangolla maustetussa vedessä, kunnes hedelmät ovat pehmeitä, noin 10 minuuttia. Sokeri keitinvedessä estää hedelmiä hajoamasta. Älä turhaa sekoita, etteivät hedelmät mene rikki.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Lisää suurus ohuena nauhana koko ajan varovasti sekoittaen. Kuumenna kiisseliä, kunnes se kiehahtaa. Kaada tarjoilumaljaan ja sirottele pinnalle hiukan kuortumisen estämiseksi sokeria. Anna kiisselin jäähtyä ennen kuin kokoat siitä annokset.

Vinkki! Voit tarjota toisella kerralla sekahedelmäkiisseliä suklaamoussen kanssa pähkinöillä koristeltuna.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000