Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Savukalatahna

Savukalatahna

Arvio: 3/5
Savukalatahna on proteiinipitoinen, vähärasvainen leivänpäällinen.
Valmistusaika:
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1/3 (à noin 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifilee
1 rklNeito Rypsiöljyä™ tai Apetit-rypsiöljyä
mustapippuria
sileälehtistä persiljaa silputtuna
1 rklkapriksia
 
Tarjoiluun:
8 viipalettasaarsitolaisleipää
2 dloliiveja

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Paloittele savukala tehosekoittimeen. Lisää loput ainekset ja jauha seos rouheiseksi leivänpäälliseksi tai tasaiseksi tahnaksi. Käytä levitteenä leivällä tai pastan kastikkeena.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000