Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Savukalaleivät

Savukalaleivät

Arvio: 0/5
Savukalaleivät sopivat vaikkapa juhlien yöpalaksi ja ovat mainiota seuraa kivennäisvedelle tai viileälle oluelle.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
10 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

300 g Apetit lämminsavukalaa
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
½ dl tilliä silputtuna
½ dl hillosipuleita silputtuna
2 varsisellerin vartta silputtuna
10 retiisiä silputtuna
100 g majoneesia
100 g tuorejuustoa
1 tl suolaa
1 tlrouhittua mustapippuria
 
Tarjoiluun:
10 palaaruisleipää
1 rkltilliä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Hienonna ruodottomaksi perattu kala ja sekoita se muiden aineiden kanssa. Annostele täyte ruisleipäviipaleiden päälle. Koristele tillillä. Tarjoa esim. yöpalana viileän oluen tai kivennäisveden kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000