Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Savukalaa, kukkakaalipyreetä ja curryjogurttia

Savukalaa, kukkakaalipyreetä ja curryjogurttia

Arvio: 3/5
Pikaisesti sekoitettu curryjogurtti ottaa ison roolin annosten makujen viimestelyssä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Kukkakaalipyree:
 
2 dlruokakermaa
2 ps (250 g) Apetit Kukkakaalia
2 tl vaniljalla maustettua valkoviinietikkaa
2 rklparmesanjuustoa raastettuna
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
 
Kastike:
1 ½ dl kreikkalaista jogurttia
1/2 tl currya
1 tl hunajaa
1omena raastettuna
 
Tarjoiluun:
1 ps (250 g) Apetit Kotimainen Porkkanaviipaleita
1 pkt (á n. 750 g) Apetit Savustettu kirjolohifilee
1 rklkevätsipulia silputtuna
2 rklpistaasipähkinöitä
1 tlsuolaa
1 sitruuna lohkoina

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä kukkakaalit pinnoitetussa kattilassa kypsäksi ruokakermassa kannen alla. Soseuta kukkakaalit, lisää juustoraaste, kuumenna ja maista. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.

Sekoita currykastike.

Tarjoa kukkakaalipyree savukalan ja curryjogurtin kera. Viimeistele annokset kevätsipulilla, pistaasipähkinöillä ja sitruunalohkoilla.

Vinkki! Käytä keväällä ja kesällä sipuleita kastikkeen maustajana ja raasta syksyllä kastikkeeseen omena.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000