Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Savukalaa ja halloumia

Savukalaa ja halloumia

Arvio: 4/5
Halloumi on kasvissyöjien ja nuorison suosikki, ja miesten ja naisten ja lasten. Grillaa sitä kirjolohen ja yllättäen vesimelonin kanssa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 pkt halloumia
250 gvesimelonia
1 (à 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifilee
Vihreä salaatti:
1 ruukkuamerikansalaattia
2 rkltuoretta minttua
2 rklNeito rypsiöljyä™
1 tlmustapippuria
 
Tarjoiluun:
3 dlsugar snapseja grillattuna
2 rkltilliä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Huuhtele halloumi ja anna sen liota kylmässä vedessa puolisen tuntia, jotta suola liukenee veteen. Huuhtele ja suikaloi salaatti. Revi joukkoon mintunlehtiä ja mausta rypsiöljyllä ja mustapippurilla.

Kaada vesi pois. Viipaloi halloumi ja grillaa se kauniin raidallisiksi paloiksi. Grillaa myös meloniviipaleet.

Kokoa annokset lautasille alhaalta ylöspäin seuraavasti: salaatti-minttuseosta, kirjolohiviipale, vesimeloniviipale, halloumi, muutama mintun lehti. Tarjoa kesäjuhlissa, vaikkapa uusien perunoiden kanssa tai grillaa lisukkeeksi sugarsnapseja.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000