Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Savukala-härkäpapusalaatti

Savukala-härkäpapusalaatti

Arvio: 5/5
Savukalasalaatti on kepeää ja terveellistä hyvän olon ja mielen ruokaa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

½ rklNEITO™ -rypsiöljyä
1 rklrosmariinia
1 dlVerso. härkäpapurouhetta paahdettuna
1 ruukkulehtisalaattia
1 rasiapinaattia
1 rsituja
1 palaverkkomelonia
1/2 (à noin 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifileetä
½ limetin mehu
1 punasipuli
1 tlmustapippuria
1 tlsormisuolaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna tilkka kasviöljyä paistinpannulla. Riivi joukkoon rosmariinin lehtiä ja paista härkäpapurouhe mausteöljyssä rapeaksi.

Huuhtele ja suikaloi salaatti. Huuhtele pinaatinlehdet ja idut. Kuori ja kuutioi verkkomeloni. Paloittele kala.

Sekoita aineksista salaatti. Valuta kastikkeeksi limettimehua ja rypsiöljyä. Viimeistele salaatti härkapapurouheella ja ohuilla punasipulirenkailla. Mausta mustapippurilla ja sormisuolalla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000