Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Salsakirjolohi

Salsakirjolohi

Arvio: 0/5
Tomaatti-sipulisalsa maustaa uunikirjolohen.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 tlNeito Rypsiöljyä™
1 Apetit Kirjolohifilee (*
2 rklNeito Rypsiöljyä™
1 tlmustapippuria
1 tlmerisuolaa
 
Lisukkeeksi:
7tomaattia
50 gfetajuustoa
2 rklpersiljaa
1 ps (á 750 g) Apetit Megamix-kasvissekoitusta
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna parila grillissä tai uuni grillitoiminnolla 200-asteiseksi. Puolita neljä tomaattia. Paista kirjolohifilee ensin nahkapuoli ylöspäin kauniin väriseksi. Käännä filee ja kypsennä se maltillisella lämmöllä kypsäksi. Pariloi tarjolle tomaatinpuolikkaat. Höyrytä kypsiksi lisukekasvikset.

Poista kanta ja keskusta muutamasta tomaatista ja kuutio tomaatit. Murenna joukkoon fetajuustoa. Saksi joukkoon persiljaa. Sekoita ja nosta kalalle juuri ennen tarjoilua.

Jauha myllystä päälle mustapippuria ja merisuolaa. Nauti kala höyrytettyjen kasvisten kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000