Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Sadonkorjuupasta

Sadonkorjuupasta

Arvio: 0/5
Paahdettuja juureksia, parmesaania ja pastaa - niillä luot lämpöä iltaan!

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 oranssi porkkana
1 keltainen porkkana
½ lanttu
½ palsternakka
pala selleriä
puolikas paprika paloiteltuna
1 pieni punasipuli suikaloituna
2 rkl NEITO® ̶ rypsiöljy chiliä
1 tl chilihiutaleita
2 valkosipulin kynttä kuorittuna ja viipaloituna
1 sitruunan kuori ja mehu
kourallinen tuoretta ruccolaa
 
Tarjoiluun:
4 annosta pastaa
4 rkl parmesaanijuustoa raasteena
 
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese, kuori ja kuutioi kasvikset.

Laita kasvikset uunivuokaan ja mausta ne kasviöljyllä ja valkosipulilla. Paahda 225-asteessa 20-25 minuuttia.

Sekoita kuumiin kasviksiin sitruunamehu ja huuhdeltu ruccola.

Tarjoa keitetyn, parmesaanilla höystetyn pastan kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000