Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Sadonkorjaajan pata ja muusi

Sadonkorjaajan pata ja muusi

Arvio: 5/5
Helppo ja herkullinen lihapataresepti sadonkorjuukasviksista ja syksyn herkullisesta sienisadosta.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

500 g naudan paistikuutioita
2 rkl Apetit-rypsiöljyä
200 g metsä- tai herkkusieniä
1 tl paprikajauhetta
2 rkl tomaattipyreetä
0,5 l lihalientä
3 laakerinlehteä
10 kpl kokonaisia mustapippureita
1 tl suolaa
1 ps (300 g) Apetit Sadonkorjuukasviksia
1 dl hienonnettua persiljaa
 
Tarjoiluun:
2 prk (à 350 g) Apetit perunamuusia
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Puolukkaa
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy padassa ja ruskista paistikuutiot parissa erässä. Paloittele sienet ja paista niitä lihojen kanssa hetki. Lisää pataan paprikajauhe ja tomaattipyree ja sekoita. Kaada joukkoon lihaliemi ja lisää myös laakerinlehdet, mustapippurit ja suola. Hauduta kannen alla n. 45 minuuttia ja lisää sitten Sadonkorjuukasvikset. Hauduta vielä n. 15 minuuttia ja tarkista maku. Viimeistele hienonnetulla persiljalla. Valmista perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa se puolukat Sadonkorjaajan padan kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000