Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Rypsiöljy-balsamico-dippi leivälle

Rypsiöljy-balsamico-dippi leivälle

Arvio: 0/5
Helppoakin helpompi alkupala syntyy kotimaisesta rypsiöljystä, balsamicosta ja täysjyväleivästä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Laktoositon
Maidoton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 rklNeito Rypsiöljyä™
1 rklAceto Balcamiko -viinietikkaa
4 palaatäysjyväleipää
 
Tarjoiluun:
1 rs (300 g)Apetit Savulohisalaattia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada kasviöljy pieneen kulhoon. Lorauta joukkoon viinietikkaa ja käytä seos leivän tai grillatun leivän dippaamiseen. Herkuttele salaatin kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000