Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Ruusukaali-sipuli-lehtikaalihöystö

Ruusukaali-sipuli-lehtikaalihöystö

Arvio: 0/5
Maukas lämmin salaatti syntyy ruusukaalista ja Tuorekset-wokkasviksista.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
6 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Vegaani
Sisältää pähkinää

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rs (300 g)ruusukaalia
(½ ps Chow main -kastiketta (á 100 g))
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutio
Apetit-rypsiöljyä
1 rs (200 g) Apetit Tuorekset Lehtikaaliwok
1/2 dl hasselpähkinärouhetta)

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa ruusukaaleista kannat pois ja poista tarvittaessa päällimmäiset lehdet. Höyrytä ruusukaalit kypsiksi kattilassa suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuutissa. Valuta ruusukaalit ja sekoita halutessasi joukkoon kastike.

Kuullota sipulikuutiot rypsiöljyssä. Lisää pannulle wokkasvikset ja jatka kuumennusta muutama minuutti. Sekoita aineksista lämmin salaatti. Viimeistele halutessasi hasselpähkinärouheella.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000