Resepti

Rosmariiniperunat chorizo-makkaralla

Arvio: 4.5 / 5

Herkullinen peruna-makkara-annos sellaisenaan tai salaatin lisukkeena syötäväksi.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Rosmariiniperunat chorizo-makkaralla

Ainekset

NEITO™ -rypsiöljyä
1pssApetit Kotimainen Peruna&Uunijuures (á 750 g)
4valkosipulinkynttä
4chorizo-makkaraa viipaloituna
tuoretta rosmariinia
sormisuolaa

Valmistusohjeet

1. Lorauta tilkka kasviöljyä kasvispussiin ja ravistele. Levitä jäiset kasvikset, valkosipulinkynnet ja makkaraviipaleet tasaiseksi kerrokseksi uunipellille leivinpaperin päälle.

2. Paista uunissa 20-25 minuuttia. Viimeistele tuoreella rosmariinilla ja sormisuolalla.