Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Rosmariiniperunat chorizo-makkaralla

Rosmariiniperunat chorizo-makkaralla

Arvio: 5/5
Herkullinen peruna-makkara-annos sellaisenaan tai salaatin lisukkeena syötäväksi.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

NEITO™ -rypsiöljyä
1 ps (400 g)Apetit Kotimainen Peruna&Uunijuures
4 valkosipulinkynttä
2 chorizo-makkaraa viipaloituna
(tuoretta rosmariinia)
sorimisuolaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Lorauta tilkka kasviöljyä kasvispussiin ja ravistele.

Levitä jäiset kasvikset, valkosipulinkynnet ja makkaraviipaleet tasaiseksi kerrokseksi uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 20-25 minuuttia. Viimeistele tuoreella rosmariinilla ja sormisuolalla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000