Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Rion katkarapu-ananassuupalat

Rion katkarapu-ananassuupalat

Arvio: 5/5
Näyttävät vartaat on kiva tarjoilla alkupalana.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1/2ananasta paloina tai
1 tlksäilykeananasta
1/2 rs| (à 170 g)|Apetit Valkokatkaravun pyrstöjä
tuoreita rosmariininoksia
NEITO™ -rypsiöljyä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pujota ananaspalat ja valkokatkaravut rosmariininoksiin vartaiksi.

Lorauta parilalle tilkka kasviöljyä ja pariloi vartaat siinä kypsiksi. Tarjoa heti.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000