Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Remoulade-kastike ja savukirjolohi

Remoulade-kastike ja savukirjolohi

Arvio: 4/5
Remoulade-kastike on monikäyttöinen ja sopii niin juhlaan kuin arkiseen SUBiin.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 salottisipuli
1/2 pieni porkkana
1 rkl kapriksia
2 rkl persiljaa
4 anjovisfileetä
1/2 dl maustekurkkua pieneksi kuutioituna
1/2 tl sinappia
1 tlmustapippuria
100 g kermaviiliä
1 dl majoneesia
 
Tarjoiluun:
1 (n 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifilee
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuori ja hienonna sipuli mahdollisimman pieneksi. Raasta porkkana raastimen isokoloisella terällä. Silppua kaprikset ja persilja ja hienonna anjovikset haarukalla lautasella.

Sekoita aineksista kastike. Anna maustua vähintään tunnin ajan ennen käyttöä. Käytä savukalan ja kalahampurilaisten kastikkeena ja katkarapu-SUBissa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000