Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Ratatouillevuoka à la Tuorekset

Ratatouillevuoka à la Tuorekset

Arvio: 0/5
Ratatouille on niin herkullista, että sitä voi syödä yhteänä päivänä padasta ja vaikka jo seuraavana juustolla kuorrutettuna uunivuokana.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Gluteeniton
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rs (350 g) Apetit Tuorekset Perhewok
1 rkl NEITO™ -rypsiöljyä
1 tlk (400 g) hyvää tomaattimurskaa
½ prk (200 g/130 g) säilöttyjä valkosipulin kynsiä
2 tltimjamia
1 rkl sitruunamehua
1 rkl balsamico-viinietikkaa
2 dlemmental-juustoraastetta
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna tilkka kasviöljyä padassa ja kääntele kasviksia siinä muutama minuutti.

Lisää loput ainekset juustoraastetta lukuunottamatta.

Kaada seos uunivuokaan ja jaa päälle juusto. Kypsennä 20 minuttia 200-asteisessa uunissa. Herkuttele esimerksiksi savukalan ja hyvän leivän kera.

Huom! Apetit Tuorekset elää sesongeissa. Kuvan kasvissekoitus poikkeaa reseptistä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000