Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Puolukka-vinaigrette-papusalaatti

Puolukka-vinaigrette-papusalaatti

Arvio: 0/5
Puolukka on raikasta salaatissa ja salaatinkastikkeessa.
Valmistusaika:
8 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (300 g)Apetit Papusekoitusta
 
Marinadi:
3 rkl punaviinietikkaa
1 dlNeito Rypsiöljyä ™
1 dlApetit Kotimainen Puolukkaa
1 tlDijon-sinappia
1valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 tlsormisuolaa
1 tlmustapippuria
1/2 dlvettä
 
Salaattiin:
½ punasipulia ohuina viipaleina
50 gsinihomejuustoa muruina
1 ps salaattisekoitusta ja
½ ps lehtikaalia
2 rklNeito Rypsiöljyä ™
1/2 dlsiivutettuja manteleita
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Lisää jäinen papusekoitus kiehuvaan, vähään (n. 1 dl) veteen ja keitä 4-5 minuuttia.

Sekoita marinadin ainekset ja kaada marinadi kuuman papusekoituksen joukkoon. Anna marinoitua kylmässä sen aikaa kun teet salaatin. Lisää marinoidut pavut salaattiin.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000