Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Puolukka-uuniomenat

Puolukka-uuniomenat

Arvio: 5/5
Puolukasta ja omenasta paistuu maukas jälkiruoka.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Vähälaktoosinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

4 keskikokoista omenaa
4 kaurakeksiä
200 gvalkoista suklaata
0,5 tl inkivääriä
2 dlApetit Kotimainen Puolukkaa
1 dlmantelilastuja
2 rklNeito Rypsiöljyä™ vuoan voitelemiseen
 
Tarjoiluun:
3 dlvaniljajäätelöä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Poista omenoista kota omenaporalla. Leikkaa omenat vaakasuoraan noin 0,5-1 cm paksuiksi viipaleiksi. Murskaa keksit ja valkosuklaa. Sekoita murskan joukkoon inkivääri.

Kokoa omenaviipaleet omenan muotoon kevyesti voideltuun pieneen uunivuokaan siten, että jätät käyttämättä alimmaiset 1-2 omenarengasta. Ripottele väleihin keksi-valkosuklaamuruseosta. Täytä lopuksi kodanpaikka lopulla muruseoksella ja puolukoilla. Ripottele päälle mantelilastuja. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön kera.

Vinkki! Paketoi uuniomenat folioon ja kypsennä nuotion tuhkassa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000