Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Puolukka-omena-pekaanipähkinäkakku

Puolukka-omena-pekaanipähkinäkakku

Arvio: 5/5
Puolukka tuo kaivattua raikkautta makeaan pekaanipähkinäkakkuun.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
10 palaa
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

175 g voita tai margariinia huoneenlämpöisenä
2,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1,5 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
120 g ranskankermaa
1,5 dl Apetit Kotimainen Puolukoita
2 omenaa
1 dlpekaanipähkinöitä
2 tl sokeria
2 tl kanelia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Vaahdota rasva, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää vaahtoon kananmunat yksitellen seosta välillä vispaten. Sekoita jauhoihin leivinjauhe, kaneli ja pähkinärouhe. Nostele kuiva-aineseos, jäiset puolukat ja ranskankerma rasva-sokeri-kananmunavaahtoon.

Vuoraa kakkuvuoka (halkaisija noin 20 cm) leivinpaperipalalla tai voitele vuoka. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Ripottele päälle puolukoita. Asettele päälle omenanpuolikkaita ja muutama pekaanipähkinä. Ripottele päälle sokeri ja kaneli. Paista 160 asteisessa uunissa 1 tunti 30 minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000