Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Punaravunpyrstöt uunissa

Punaravunpyrstöt uunissa

Arvio: 5/5
Valmista punaravunpyrstöt uunietanoiden tavoin.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
2 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 tlk(170/400 g)Apetit Punaravunrvunpyrstöjä
30 g voileipämargariinia tai voita
1 dlApetit Kotimainen Sipulikuutiota
2 valkosipulinkynttä
1/2 dlpersiljaa silputtuna
1/2 dlparmesanjuustoraasteetta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Valuta liemi punaravunpyrstöistä ja jaa ne etanapannun syvennyksiin tai pienen, uunin kestävän keraamisen astian pohjalle.

Kuumenna nokare rasvaa pannulla ja ruskista sipulikuutiot siinä kevyesti.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää ne, loppu rasva sekä persiljasilppu pannulle. Anna rasvan sulaa ja lusikoi seos punaravunpyrstöjen päälle. Jaa päälle parmesanjuusto. Kypsennä 250-270-asteisessa uunissa noin viisi minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin. Varo etteivät punaravunpyrstöt viivy uunissa liian pitkään, sillä ne sitkistyvät.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000