Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Punakampelaa serranokinkulla ja juustotahnalla

Punakampelaa serranokinkulla ja juustotahnalla

Arvio: 5/5
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

800 g punakampelafileetä (*
 
Täyte:
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl smetanaa
½ dl raastettua parmesanjuustoa
1 sitruunan mehu
100 g kinkkua (serrano/prosciutto/parma)
 
Vuokaan:
2 rklNeito Rypsiöljyä™
 
Basilikavaahto:
2 shalottisipulia
1 valkosipulikynsi
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 dl valkoviiniä
½ dl kanalientä
2 dl kermaa
1 ruukku basilikaa
3 rkl Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
1 dl maitoa
1 tlsuolaa
2 tlvalkopippuria
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita ne smetanaan. Lisää parmesanjuusto ja tilkka sitruunamehua. Sekoita.

Sipaise uunivuoka kasviöljyllä. Aseta kampelafilee kerrallaan leikkuulaudalle nahkapuoli ylöspäin. Laita päälle kinkkuviipale ja levitä päälle täytettä. Rullaa ja nosta uunivuokaan. Kypsennä kalarullia 150-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Kuori ja kuutioi sipulit. Paista sipulikuutiot kevyesti paistinpannussa kasviöljyssä. Lisää pannulle viini ja anna kiehua vähän aikaa. Lisää kanaliemi ja keitä, kunnes puolet nesteestä on haihtunut.

Lisää kerma ja kuumenna, mutta älä keitä. Lisää basilikanlehdet ja pinaatti. Soseuta seos sauvasekoittimella. Siivilöi kastike. Lämmitä kastike juuri ennen tarjoilua, mittaa joukkoon maito ja vaahdota kastike vispilällä tai sauvasekoittimella. Mausta ja tarjoa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000